dr. Adányi József

Fizikális vizsgálat, mely áll a has, herezacskó, végbélen keresztüli prostata vizsgálatából.

Ultrahang vizsgálat, mely során a hason keresztül megvizsgáljuk a veséket, húgyhólyagot, prostatát, szükség szerint a herék UH vizsgálatára és végbélen kersztül végzett (transrectalis) vizsgálatra is van lehetőség.

Prostata biopsia, melyet végbélen keresztül, UH készülék vezérlésével végezzük.

Andrológiai mikroszkópos vizsgálat. Fontos tudni, hogy a vizsgálat előtt 5 napig szünetet kell tartani a házaséletben. A kapott időpont előtt 1 órával otthon célszerű az ondó mintát zárható, tiszta műanyag edénybe helyezni, és lehetőség szerint szobahőmérsekleten tartva a rendelésre elhozni. A minta a rendelésen is leadható, ha a beteg a rendeléstől messze lakik, vagy nem otthonról érkezik.

Kathéter behelyezése a hólyagba, szükség szerinti csere elvégzése.

PSA (Prostata Specifikus Antigén) mérés, prostata rákszűrés vérvétellel

Hormon, és egyéb labor vizsgálatok vérvétellel

Fityma bőr hátrahúzása, letapadás oldása gyermekeknél

Keresőszavak

belgyógyász, bőrgyógyász, endokrinológus nyíregyháza, érsebész, fogorvos nyíregyháza, fül-orr-gégész, gasztroenterológus, kardiológus nyíregyháza, kézsebész, neurológus, nőgyógyász nyíregyháza, onkológus, optika nyíregyháza, ortopéd, pszichiáter, reumatológus, sebész nyíregyháza, szemész, szemészet, urológus, aranyér nyíregyháza, anyajegy nyíregyháza, csontritkulás nyíregyháza, gyomortükrözés nyíregyháza, hasi ultrahang nyíregyháza, oszteoporózis nyíregyháza, prosztata nyíregyháza