Gyakori kérdések

MIRE SZOLGÁL A NYIREGYHAZIORVOS.HU OLDAL?

A nyiregyhaziorvos.hu portál azzal a kettős céllal jött létre, hogy lehetőséget adjon egyrészről a bemutatkozásra a nyíregyházi háziorvosoknak, másrészről az orvosukkal, betegségükkel kapcsolatos tájékozódásra a pácienseknek. Mindezeken túl az oldal zárt fórumot, informális online felületet kíván biztosítani a háziorvosoknak szakmai és egyéb információk megosztásában, valamint a folyamatos szakmai továbbképzésben, továbbá megjelenést biztosítani magánrendelést folytató orvosoknak, illetve az egészségügyben érdekelt egyéb szolgáltatóknak (gyógytorna, ápolási szolgáltatás, házi segítségnyújtás, stb).

HOGYAN TUDOK ORVOST KERESNI AZ OLDALON?

Oldalunkon szabadon kereshet az ön lakhelye, utcája szerint, vagy kiválaszthatja az önt érdeklő szakterületet és annak orvosait is listázhatja. Az adatbázisunkban keresésének megfelelő orvosok, rendelések, vagy szolgáltatók a Keresés gombra kattintva listázásra kerülnek. A listában az orvos/rendelés/szolgáltató nevére kattintva tud részletesebb adatokat kérni, esetleg kérdést feltenni.

ORVOSKÉNT SZERETNÉK REGISZTRÁLNI AZ OLDALON, MI A TEENDŐM?

A háziorvosi praxisok és az OEP által finanszírozott szakrendelések megjelenése DÍJMENTES.

Magánorvosként ön gyorsan regisztrálhat adatbázisunkban néhány egyszerű lépésben. Hogy miért érdemes regisztrálnia?

  • egyszerűen és hatékonyan jelenhet meg az interneten anélkül, hogy saját oldalt kellene fenntartania
  • önállóan szerkesztheti saját adatlapját, minioldalát, képeket, információt feltöltve szolgáltatásaikról
  • roppant alacsony díjszabásért (egy hirdetési újság egyszeri árainak akár feléért) vásárolhat egész évre szóló prémium elhelyezést praxisának
  • lehetősége van további hirdetési felületet is vásárolni az oldalon nagyon kedvező díjszabás mellett
  • több ezer érdeklődő találhatja meg magánrendelését oldalunk felkeresésével

Regisztrálni Belépés orvosként, majd a Regisztráció orvosként gombra kattintva, majd a kötelezően kitöltendő adatok megadása után a Regisztráció gombra kattintva tud. A Regisztráció gombra kattintva ön elfogadja az oldal Felhasználási feltételeit. Regisztrációt követően ön az orvosoknak szóló zárt felületen tetszőleges számú praxist tud létrehozni. Minél több mezőt tölt ki a nem kötelezően megadandó adatok közül, annál könnyebben megtalálják önt leendő páciensei.

HOGYAN TUDOM ORVOSKÉNT SZERKESZTENI AZ ADATLAPOMAT, AZ ÁLTALAM MENEDZSELT PRAXISOKAT?

Lépjen be a regisztrációjakor megadott E-mail címével és Jelszavával a Belépés orvosként gombra kattintva. Az oldal jobb oldalán meg fog jelenni egy szerkesztői menü, melynek megfelelő menüpontjaira kattintva ön szerkesztheti adatlapját, feltölthet fényképet magáról, belépési adatait változtathatja meg, illetve törölheti profilját. Az ön által menedzselt praxisokat a Praxisaim menüpontra kattintva szerkesztheti.

HIRDETNI SZERETNÉK AZ OLDALUKON, MI A TEENDŐM?

Oldalunkon hirdetési lehetőséget ajánlunk a privát egészségügyi szolgáltatók, az egészségügyben érdekelt egyéb szolgáltatók, valamint valamennyi olyan érdeklődő vállalkozás számára aki komoly célzott hirdetési felületet lát oldalunkban. Keresőportálunk tematikája és több ezer látogatónk a biztosítéka annak, hogy hirdetése nagyon célzott és megfelelő lefedettségű tud lenni.

Hirdetési lehetőségek:

1. Az oldal jobb oldali sávjában elhelyezhet egy bannert, mely minden aloldal megnyitásakor látható. (mérete: 250x250 pixel, JPEG, vagy GIF)

listaár: 25.000.- Ft + ÁFA / hó

2. Az orvosoknak szóló zárt oldalak jobb oldali sávjában elhelyezhet egy bannert, mely minden orvosoknak szánt aloldal megnyitásakor látható. (mérete: 250x250 pixel, JPEG, vagy GIF)

listaár: 25.000.- Ft + ÁFA / hó

3. Az orvosoknak szánt oldal tetején található kiemelt helyen is elhelyezhet bannert, amely szintén valamennyi orvosoknak szánt oldal megnyitásakor látható. (mérete: 700x120 pixel, JPEG, vagy GIF)

listaár: 30.000.- Ft + ÁFA / hó

4. Lehetőséget biztosítunk magánrendelést folytató orvosoknak és egészségügyi szolgáltatóknak (házi segítségnyújtás, házi ápolás, gyógytorna, stb.) hogy megjelenjenek vállalkozásaikkal oldalunkon. A megjelenés díjköteles, mely a szokásos hirdetési csatornák (szaknévsorok, újsághirdetés, rádióhirdetés) tarifáinál jóval kedvezőbb áron biztosít célzott megjelenítést, hiszen míg a szaknévsort a villanyszerelőt kereső olvasó ugyanúgy forgatja, mint a kardiológust kereső, addig oldalunk látogatói egészségtanácsért, vagy konkrét orvoskeresési céllal látogatnak el ide. A megjelenítésen túl havonta egyszer megjelenítjük hirdetőink praxisait és vállalkozásait facebook oldalunkon is, szélesítve az elért potenciális páciensek számát.

listaár: 30.000.- Ft + ÁFA / év (évforduló a naptári év végén, évközi megjelenés indításakor arányos díjat számítunk fel)

Fenti árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az árak a megrendelő és a nyiregyhaziorvos.hu portál kölcsönös megegyezésének megfelelően alakulnak. Hirdetési szándékát a +36 (30) 9522750 számon, vagy az info@nyiregyhaziorvos.hu címen jelezheti!

VÁLLALJÁK A BANNEREK MEGSZERKESZTÉSÉT IS?

Vállaljuk a bannerek grafikai tervezését is, akár küldött anyagokból, akár szóbeli, írásbeli instrukciók alapján. Amennyiben legalább 3 hónapig hirdet oldalunkon, úgy a grafikai terv elkészítése ingyenes. Ennél rövidebb időtartamú hirdetés esetén egyszeri grafikai tervezési költséget számolunk fel, melynek díja nettó 10.000.- Ft.


Amennyiben további kérdése van, melyre fentiek elolvasását követően sem kapott választ, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@nyiregyhaziorvos.hu címen.

Keresőszavak

belgyógyász, bőrgyógyász, endokrinológus nyíregyháza, érsebész, fogorvos nyíregyháza, fül-orr-gégész, gasztroenterológus, kardiológus nyíregyháza, kézsebész, neurológus, nőgyógyász nyíregyháza, onkológus, optika nyíregyháza, ortopéd, pszichiáter, reumatológus, sebész nyíregyháza, szemész, szemészet, urológus, aranyér nyíregyháza, anyajegy nyíregyháza, csontritkulás nyíregyháza, gyomortükrözés nyíregyháza, hasi ultrahang nyíregyháza, oszteoporózis nyíregyháza, prosztata nyíregyháza