Hirdetési ajánlat

Oldalunkon hirdetési lehetőséget ajánlunk a privát egészségügyi szolgáltatók, az egészségügyben érdekelt egyéb szolgáltatók, valamint valamennyi olyan érdeklődő vállalkozás számára aki komoly célzott hirdetési felületet lát oldalunkban. Keresőportálunk tematikája és több ezer látogatónk a biztosítéka annak, hogy hirdetése nagyon célzott és megfelelő lefedettségű tud lenni.

Hirdetési lehetőségek:

1. Az oldal jobb oldali sávjában elhelyezhet egy bannert, mely minden aloldal megnyitásakor látható. (mérete: 250x250 pixel, JPEG, vagy GIF)

listaár: 15.000.- Ft + ÁFA / hó

2. Az orvosoknak szóló zárt oldalak jobb oldali sávjában elhelyezhet egy bannert, mely minden orvosoknak szánt aloldal megnyitásakor látható. (mérete: 250x250 pixel, JPEG, vagy GIF)

listaár: 15.000.- Ft + ÁFA / hó

3. Az orvosoknak szánt oldal tetején található kiemelt helyen is elhelyezhet bannert, amely szintén valamennyi orvosoknak szánt oldal megnyitásakor látható. (mérete: 700x120 pixel, JPEG, vagy GIF)

listaár: 20.000.- Ft + ÁFA / hó

4. Lehetőséget biztosítunk magánrendelést folytató orvosoknak és egészségügyi szolgáltatóknak (házi segítségnyújtás, házi ápolás, gyógytorna, stb.) hogy megjelenjenek vállalkozásaikkal oldalunkon. A megjelenés díjköteles, mely a szokásos hirdetési csatornák (szaknévsorok, újsághirdetés, rádióhirdetés) tarifáinál jóval kedvezőbb áron biztosít célzott megjelenítést, hiszen míg a szaknévsort a villanyszerelőt kereső olvasó ugyanúgy forgatja, mint a kardiológust kereső, addig oldalunk látogatói egészségtanácsért, vagy konkrét orvoskeresési céllal látogatnak el ide. A megjelenítésen túl havonta egyszer megjelenítjük hirdetőink praxisait és vállalkozásait facebook oldalunkon is, szélesítve az elért potenciális páciensek számát.

listaár: 2.500.- Ft + ÁFA / hó (féléves és éves előfizetés lehetséges)

Fenti árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az árak a megrendelő és a nyiregyhaziorvos.hu portál kölcsönös megegyezésének megfelelően alakulnak. Hirdetési szándékát a +36 (30) 9522750 számon, vagy az info@nyiregyhaziorvos.hu címen jelezheti!

Keresőszavak

belgyógyász, bőrgyógyász, endokrinológus nyíregyháza, érsebész, fogorvos nyíregyháza, fül-orr-gégész, gasztroenterológus, kardiológus nyíregyháza, kézsebész, neurológus, nőgyógyász nyíregyháza, onkológus, optika nyíregyháza, ortopéd, pszichiáter, reumatológus, sebész nyíregyháza, szemész, szemészet, urológus, aranyér nyíregyháza, anyajegy nyíregyháza, csontritkulás nyíregyháza, gyomortükrözés nyíregyháza, hasi ultrahang nyíregyháza, oszteoporózis nyíregyháza, prosztata nyíregyháza